Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van az hogy a hírességek...

Miért van az hogy a hírességeken nincs bőrhiba?

Figyelt kérdés

Persze gondolom hogy eltüntetik plasztika...stb de mint pl a sima arc (sehol egy anyajegy) meg olyat is ismerek aki semmilyen műtétet nem tett és semmi ilyen ronda dolog nincs az arcán. Akkor ezek szerint az embert az arc alapján válasszák? bocs a hülye kérdésért remélem értitek mire gondolok.

16/F

2011. szept. 14. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szimplán plasztika, smink, megfelelő megvilágítás, és photoshop.
2011. szept. 14. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Oh, rengeteg hírességen van bőrhiba, csak a fotókat általában retusálják. Ha élőben látsz egyet, gyakran rá sem lehet ismerni.
2011. szept. 14. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Olyan 10 ezres, v drágább alapozókat használnak... meg plasztika, meg képeket fotosóp :D
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

kozmetikus... de pl. én 13 vagyok és nincsen egy pattanásom sem és valószinűleg nem is lesz, mert nem vagyok későn érő...

meg alapozó, púder:)

5/10 anonim ***** válasza:
Smink, amit inkább már maszknak lehet nevezni, photoshop. 15/L
2011. szept. 14. 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Van rajtuk bőrhiba. Nem tudom kire gondolsz, de ha megnézed a képeket, akkor minden olyan kép kamu, ahol az ember pórusai nem látszanak...

Élőben pedig sokat segít egy jó alapozó...stb

Én ugyan nem vagyok különösebben híres, de néha azért meg kell jelennem valahogy és bár az arcomon van egy pár pattanás és egy csomó folt ami utánuk maradt, mert nagyon fehér a bőröm és az ilyenek nagyon lassan gyógyulnak és teljesen tökéletesre el tudom őket tüntetni... És ha az ember még egy kis pirosítóval, vagy sötétebb púderrel a megfelelő helyeken megküldi, akkor teljesen termézsetes hatást lehet elérni, nem lesz egyszínű maszk-szerű.

Legjobb példa erre britney spears, aki régebben tele volt pattanással, a képeken és a videókon mégsincs egy se, hanem hamvas babaarca van. Persze ha szemtől szembe beszélsz egy ilyen kisminkelt emberrel, akkor baromira látszik, de pár méterről amikor az ember színpadon van, vagy ahonnan a kamera veszi onnan már nem...

2011. szept. 14. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

Hát én ezeket enyhe tulzással nem nevezném szép bőrű sztároknak.....de értem mire gondolsz csomo smink plasztika és ha képeken vannak akk photoshop

2011. szept. 14. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
21:29-es válaszoló, bocs hogy itt kérdezek, de mivel tünteted el a pattanásaid meg a helyeit? Nekem is hófehér bőröm van, gondolom te tudnál segíteni.
2011. szept. 15. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer ki volt téve ide ez a lány:

[link]

És ezt most csináltam, 3 perc alatt:

[link]

Ráadásul nem is vagyok valami profi képszerkesztp, egy egyszerű 14 éves lány vagyok :D

2011. szept. 15. 13:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Úristen...Photoshop power!
2011. szept. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!