Lehet ételfestékkel hajat festeni?
Figyelt kérdés
persze...csak képek erejéig:) szóval lehet ételfestékkel hajat festeni?:S persze,azután kimosnám. pl így : Http://pcdsite.Gportal.Hu/gindex.Php?Pg=298479842009. ápr. 21. 17:11
1/7 anonim válasza:
Hát, kipróbálhatod, de inkább kimosható hajszínspray-t ajánlanék. Nem tudom, mi a neve, de simán kimosható és van minden színben, meg csillámosban is.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi^^
2009. ápr. 21. 17:55
3/7 anonim válasza:
sztem össeztapadna a hajad:D rászárad és megkeményedik:D muris lenne:D ha kipróbálod küld el az email címemre a képet xD
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy 1 szépen egyenletesen befogná 2 teljesen kijönne a hajadból és nem színezni el mondjuk zöldes árnyalatúra a hajadat ( nem ám szép zöld, valami ronda árnyalat..) 3 összetapadna stb. biztos nem tudnád szépen kifésülni
Inkább vegyél hajszínsprayt ahogy előttem írták, vagy csináld meg az átszínezést photoshoppal.
5/7 anonim válasza:
szia 2. vok, van egy oldal ahol nem kell letölteni semmit se, de szinezheted jobbra-balra a hajadat..www.taaz.com
Sztem k.urva jo oldal;)
6/7 anonim válasza:
Igen lehet...fodrásztáborban volt ilyen hogy meggyes Boleroitalport és hajpakolást kevertek a szőke csajnak rózsaszín lett a haj :D
De azt nem tudom hogy így kijön-e a hajból mert a hajpakolás mélyen behatol a hajba a festékkel együtt...
7/7 A kérdező kommentje:
aha.. köszimindenkinek:D:D
2009. ápr. 22. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!