Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni kitágult...

Mit lehet tenni kitágult pórusok ellen?

Figyelt kérdés
világ életemben zsíros, pattanásos volt a bőröm. Így 23 éves koromra a pattanásokkal, miteszerekkel egész jól megbírkózom, de a kitágult pórusaimmal nem tudok mit csinálni (kozmetikus se). Messziről látszanak, szinte tátonganak. Kipróbáltam már sok féle krémet, pórusösszehúzó készítményt, de nem használt. Valakinek van ötlete?
2008. márc. 9. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
nem tudom hogy próbáltad-e, én az Avon termékekre esküszök! De ha az se jó, a patikába lehet venni alkoholt az is nagyon jó.
2008. márc. 11. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Létezik még gyümölcssavas vagy glikolsavas hámlasztás a kozmetikusnál, nem tudom, hogy azt próbáltad-e, illetve bőrcsiszolás szintén kozmetikusnál. Ezek se tudják sajnos eltüntetni a tág pórusokat, max összébb húzzák őket, és nem lesznek annyira láthatóak. Valamennyit tényleg segítenek, mindkettőt kúraszerűen kell csinálni.De ha már ezeket is próbáltad, akkor sajna nincs több ötletem.
2008. márc. 15. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és alkoholt légyszi ne használj, mert iszonyatosan szárítja a bőrt!!
2008. márc. 15. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!