Nagy baj ha minden nap vagy pedig minden másnap mosok hajat?
Figyelt kérdés
Suliba járok és nem akarok zsíros hajjal menni így ez akkor nem baj?? Ártalmas?? Légyszi normális válaszokat :)2011. szept. 6. 18:19
1/8 Az Ükükük Apád válasza:
Hát én utána néztem ha túl sokat mosod a hajad egy idő után akkor egybe áll a hajad és olyan lesz mint egy paróka és egy idő után levedled
2/8 anonim válasza:
Csináld úgy, hogy mosd meg az egész hajad és minden 2. nap csak a tetejét és akkor nem lesz lapos, nem látszik, hogy zsíros lenne.
3/8 anonim válasza:
én is minden nap mosom sajnos.... egyszerűen nem bírom ki, hogy ne mossam meg. utálom ha már egy picit is zsíros és már másnap reggel, mikor mosom, már olyan mint másnak 1 hét után!
4/8 anonim válasza:
Nem lesz tőle bajod.Az sem jobb,ha a zsír eltömíti a hajhagymáidat és kihullik hajad.Viszont ha nem mész sehova pl. hétvégén,akkor pihentesd.
5/8 anonim válasza:
én is minden második, harmadik nap mosok hajat. ha már zavar hogy kicsit zsíros használj száraz sampont.(dm-ben tudsz venni) akkor nem kell miden nap megmosnod, csak befújnod vele a hajad.
6/8 anonim válasza:
Egy idő után nagyon fog hullani a hajad... Inkább csak 2 naponta mosd. bár attól is függ, milyen hosszú a hajad.
7/8 anonim válasza:
Vagy szórj rá hintőport! :) Én úgy szoktam, bármilyen hülyeségnek hangzik akkor is bevált technika, csak nem ismerik olyan sokan és nem is használják.:) Nem sokat de szórsz a hajadra és sűrű fogú fésűvel belefésülöd, olyan lesz mintha ha hajat mostál volna.:) Nem tudom hogy ez hajfüggő e, de nálam bevált! :) Ha nálad is akkor várom leveled vagy jelezz!! :)
8/8 anonim válasza:
a hintőpor tényleg jó, olyan hatása van mint a száraz samponnak, de nem szabad olyan sűrűn használni, vagyis egymás után többször mert azért azt is le kell mosni, de egyszer kétszer használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!