Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Körülbelül mennyiért csinál...

Körülbelül mennyiért csinál fodrász vágást és festést?

Figyelt kérdés
A hajam úgy 10 centivel váll alá ér, csak meg akarom igazíttatni, és egyszínűre (rubintvörös) befestetni. A fodrász egyedül dolgozik, a saját házában van szalon kialakítva, kisvárosban (túlméretes faluban). Sokan járnak hozzá. (Ha valakinek mond valamit, Göd-Felsőn Tóth Kálmánhoz megyek...)
2009. ápr. 20. 20:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Hát nekem mond sokat a név:-), de épp most élem hajfestős korszakomat, és azt kell, hogy mondjam, a hajad hosszúsága miatt a festés is drágább lesz(mert ugye több festék kell) és a vágás is mert az is hosszú hajra lesz. Ha megnyugtat nekem is hátközépig érő hajam van, és hát borravalóstul mindestül, helyenként változó, de 6ezertől 10ezerig bárhol mozoghat az ára. Gondolom vannak szélsőséges árak, mind lefelé mind felfelé, de én ezt látom átlagosan.
2009. ápr. 21. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!