Egy melírozást (pl. szőkét) körülbelül mennyiért csinál meg egy fodrász?
Figyelt kérdés
Egyáltalán divatos még a szőke? Világos barna hajba mit ajánlanátok?
köszi
2008. aug. 6. 10:05
1/10 anonim válasza:
Mostanában minden divatos, kinek mi tetszik. Nekem is volt melírozva a hajam, vágással együtt kb. 2500 Ft volt
2/10 anonim válasza:
Én is 2500Ft körül fizettem még anno, amikor melíroztattam. Világosbarna hajba jó a szőke, ha sikerül eltalálni a színt, akkor tök természetesnek tűnik benne a melír :-)
3/10 anonim válasza:
Ez fodrász függő...az enyém, melír,vágás,szárítás,vasalás=5000 Ft
4/10 anonim válasza:
Jha és szerintem világodsbarna hajba szuper a szőke melír, nagyon feldobja,főleg,ha egy kicsit lépcsőzetesre is van vágva
(utolsó hsz.)
5/10 anonim válasza:
5000? :O
nekem a: melír,vágás,szárítás,vasalás=7000ft volt :/
6/10 anonim válasza:
Nekem 4 évvel ezelőtt a szőke melír 3500 ft-ba került.A világosbarna hajhoz jól illik a szőke melír.
7/10 anonim válasza:
hát már minden egyre drágább.. nekem 2 éve volt kb. 2500 Ft (melyír, mosás, vágás, beszárítás). /első hsz./
8/10 anonim válasza:
Nekem sötétszőke,hosszú,egyenes,és nagyon vastag hajam van.Melír-mosás-vágás-szárítás-vasalással együtt 5200 forintot fizettem,és nagyon szép lett az eredmény :D Amúgy szerintem a szőke mindig divat marad :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindannyiotoknak a segítséget!!
2008. aug. 7. 11:45
10/10 anonim válasza:
Szia én fodrász vagyok és 4500ft ért csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!