Ezeknél a GAMA hajvasalóknál van hőfokszabályozó? LINK
nincsen, viszont a lehető legjobb hajvasaló, amit kiválasztottál:) Komolyan, számomra még a Bellissima-nal és bármelyiknél is jobb. Ilyenem volt (illetve az ez előtti változat), a vezetéke tönkre ment, és vettem egy Bellissima-t. Nem mondom, hogy rossz, szeretem ezt is, de a GAMA-t sokkal jobban szerettem.
És amúgy a fodrászom mondta, hogy ez a hőfokszabályzás egy nagy baromság, nem kell az...
23N
Köszönöm szépen a válaszokat! Sok jót hallottam ezekről a hajvasalókról. Már volt Remingtonom is, de annyira tönkrevágta a hajam, tisztára töredezik.
Félek kicsit az újabb vásárlástól, milesz ha ezsem válik be?!
Kérlek szépen benneteket válaszolnátok ezekre a kérdésekre?
Nem roncsolja a hajat?
Hány fokon vasalja, nem hiányzik a hőfokszabályozás funkció?
Mennyi napig marad egyenes a haj?
Ezeknek az ionoknak érezni a hatását?
Még leírhatnátok kérlek a tapasztalataitokat :)
Ment a zöld kéz :)
2. vagyok
A fokot nem tudom, szerintem olyan 180-200 fokos.
De tényleg a lehető legjobbat választottad, ha majd megveszed, és megnézed, mikor összecsukod a hajvasalót a lapjai nem érnek össze, tehát nem közvetlen égeti a hajad, hanem a kibocsátott ionok segítségével.
De természetesen, ez a hajvasaló sem képes csodákra, káros ez is a hajnak.
Nekem elég volt hetente egyszer kivasalnom vele, maximum még egyszer ráegyenesíteni, de az már kb. 3 perc volt, igazítás képen. Nekem pedig aztán göndör a hajam rendesen.....:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!