Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki használ fokhagymát...

Valaki használ fokhagymát pattanásokra?

Figyelt kérdés

én ma amikor felébredtem nagyon kivoltam pattogva.......és már nem tudtam mit tegyek rá és megpróbáltam azt h a fokhagymának a levét kikapartam és bekentem vele az arcom.......a nyakamon a szőrbenövések miatt nagyon megvolt dagadva a nyakam........rajta hagytam 5-10percig ahol bekentem de nagyon csipet a nyakamnál es lemostam...nagyon bepirosodott a bőröm de szerencsére emúlt 1óra múlva és mint ha lejebb vitte volna a pattanások méretét

a kérdésem az h meddig biztonságos rajta hagyni a börön h ne legyen semmi baja pl.kisebesedne vagy valmi............felora vagy 1-2ora azert kerdem h lehet igy nagyobb a hatása ha tovabb hagynam rajta

2009. ápr. 19. 21:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Legjobb rá az élesztö. Kis tejjel keverd össze és azt kend a pattanásokra. Söt mindennap egy dionyit is ehetsz belöle. Régi jo recept.
2009. ápr. 26. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!