A hajam kicsit göndör! Mit kezdjek vele? (Bővebben alul)
Figyelt kérdés
Fodrászommal oldalt 2 mm és felül 4 mm-re vágjuk! Ez jó is addig míg meg nem nő! (Barátnőmnek nem tetszik ha rövid mert elvileg golyófejem van xD ezért akarok újítani)
Miután megnő zselézni szoktam, ami nemigazán tetszik számomra. Mivel göndör, zselével felállítom és félúton visszafordul:) és összeragad tőle a hajam. és ha belenyúlok a hajamba kijön a zselé...
Nos mit kezdjek vele jelenlegi állapotában!?
(oldalt 2 cm ; tetőn 3.5 cm ; elől a frufrum 4cm
Segítsetek ki! Mindig a hajammal volt gond!
ui.: Arcbőröm se valami szép, kicsit pattanásos, Mivel kezeljem!?
F18
2011. szept. 1. 19:04
1/3 A kérdező kommentje:
Ha képet is linkelnétek mellé, nagyon leköteleznétek!:)
2011. szept. 1. 19:07
2/3 anonim válasza:
Valahogy megtudom érteni a barátnődet hogy nem tetszik neki a rövid hajúak mert nekem sem !! xDD De komolyra fordítva a szót szerintem egyátalán nem baj ha göndörebb én a helyedben úgy csinálnám hogy a nagyobb hullámokon amik tényleg nagyon nagyok azokat kiegyenesíteném de ne legyen szögegyenes és zselével beledurni... [link] valami ilyenre gondoltam hidd el ha jól megcsinálod szerintem elég hatásos .... de tényleg jobb lenne egy fotó rólad lehet hogy ez a haj nem való az arcformádhoz :/
3/3 A kérdező kommentje:
Küldtem egy privátot! Eddig is köszönöm:)
2011. szept. 2. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!