Mit csináljak hogy hosszúra nőljön a hajam?
Genetika....
Nekm pl.Havonta nem 1,5 cmt nő hanem 5t xD
Szerintem... várj türelmesen mondjuk. :D
Ezek a csaodaszerek gyakorlatilag semmit nem érnek, de lehet placebó elven működik. Tartós eredményt meg jah, akkor ki venné meg ugye, ha egy kúra után életed végéig csodaszép lenne a hajad... XD
Ricinus... nem ajánlom, egy idő után eltömíti a pórusokat, és elvileg a hajnövekedési ciklusnak is betesz egy időre, szóval lehet, hogy hat egy darabig, de utána kétszer olyan látványos a hanyatlás. Meg többen is mondták, hogy elvékonyodott tőle a hajuk. :O Ezt nem tudom. :D De tapasztalatom szerint semmit se használ. :D
A vágást én is ajánlom, nem kell sokat, csak pár centit, meg se látni, de utána leglaább nem törik vissza. Meg ha régen nem vágattad, akkor egyszer kell egy radikálisabb vágás, hogy egyetlen törött szál se maradjon lehetőleg. Fájdalmas a lelkedned, de meglátod utána sokkal többet fog nőni látszólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!