Mennyi idő, mire ilyen hosszúra megnő a hajam?
Figyelt kérdés
Jelenleg ilyen hosszú:
És ilyen hosszút szeretnék:
Szerencsére gyorsan nő, de eddig sosem volt türelmem kivárni. Szerintetek mennyi idő alatt nőne meg?
2011. júl. 22. 14:56
1/6 anonim válasza:
Nekem 2-3 év alatt nő meg ilyenre normális vágások mellett.
2/6 anonim válasza:
ék kb 1éve vágattam ilyen rövidre, mint az 1. képen van, ma meg már hosszabb mint a 2. :) attol fogg milyen gyorsan nő a hajad. Nekem minden 2. héten festenem kell a lenövés vgett :/
3/6 anonim válasza:
Nekem is kb. akkoráról nőtt meg fenékig érőre olyan 2-2,5 év alatt(én is rendszeresen vágatom a végét). Mindenkinek másképp nő. Van olyan ismerősöm akinek egy bizonyos méret után már "nem nőtt" tovább(haj mindig nő, csak pl. töredezés vagy egyéb okok miatt nem látszik)
4/6 anonim válasza:
Nekem 1 éve akkora volt mint az első képen, most már lassan a mellemig ért mint a második képen. Gyorsan nő a hajam:D
5/6 anonim válasza:
Nekem 2 év alatt nőtt meg akkorára, de nekem elég gyorsan nő.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. júl. 23. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!