Himalája sószappanról vélemények?
Az a véleményem, hogy vedd meg. Nagyon komoly cucc.
Annyi h4lyeséget próbáltam én is, szalicilos szesztől kezdve minden krémig. De ez tényleg nagyon jó. Állandóan volt kb 20-25 pattanásom, 4 nap múlva az összes eltűnt.
Az pedig lehet, hogy először kicsit több lesz tőle, nem kell megijedni, a méregtelenítés miatt van, de utána sokkal jobb lesz.
De ebbe mi az ellentmondás?
Leírtam, hogy lehet először kijöhet valamivel több pattanás, mert a szervezet méregtelenít. Az elsőnél is biztos ez volt. Nem azért jöttek ki nála pattanások, mert sz4r volt a szappan.
Vedd meg nyugodtan.
hááááát
oké hogy mérektelenít a zservezet de bőrbetegségnél lehet hogy nem olyan jó ha még csúnyább, mert már most is csúnya, választok mást.
köszönöm a válaszokat
Én ma kaptam ilyet, még nem volt időm kipróbálni, de nagyon örülök neki! :)
Nagyon sok mindenre jó.
Ezt írják róla a papíron:
"Ajánlott mindennapi arcápolásra száraz, ill. zsíros, pattanásos bőrre, borotválkozás után, ill. deo-ként, kézápolásra, cellulitiszre, bőrbetegségek esetén, valamint rovarcsípésre.
Használata: a szokásos tisztálkodás után a nedves bőrt dörzsölje be a sószappannal és hagyja megszáradni, majd a kikristályosodott sót óvatosan pergesse le.
A sószappan használata után ne használjon krémeket, testápolót."
Engem már ez meggyőzött, egyébként ekcémás vagyok, ezért is vették nekem. Remélem beválik majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!