Használt nektek ez a gyógyszer? Tetracyclin wolff.
Valaki, valami?
Nekem most lenne aktuális, már ki van váltva de ezek a mellékhatások borzasztóak. Ugyanaz a panaszom, pattanások, miteszerek. (háton, mellkason, arcon)
Sziasztok!
Én tavaly télen kezdtem el antibiotikumos kúrát. kb 2,5-3 hónapig tartott, többek között szedtem tetracyckine-t is. A bőrgyógyász aki jó hírben áll, felíratta velem. Én meg mint laikus szépen beszedegettem..
Utólag megtudva, súlyos következményei lehetnek.
Először is, kötelező vérvizsgálat előtte és folyamatos máj ellenőrzés..hogy biztos minden rendben van e, mert azért ezeket a szerveket sem árt megkérdezni mielőtt a nyakukba borítunk minden szart.
Na, és akkor a mellékhatásokról.
Először ami alatt szedtem, azt éreztem, hogy kb kezd szétbomlani az elmém. A széklet sárga, alig. (bocs, de ezt is megosztom, ja és olyan szagom volt mind egy tengerimalacnak) Amikor abba hagyhattam a kúrát (ja bocs, önszántamból hagytam abba, és leszartam onnantól minden további következményt) mert hogy amikor felhívtam a doktornőt hogy ugyan már nagyon fáj a gyomrom nem bírom tovább szedni,"de szedjed csak" a válasz, abba hagytam bízva a szerveztetem jelzéseiben. (és bár előbb tettem volna)
Na, változások:
1.Jó futó voltam, de a gyógyszerek szedése után már nem bírja olyan jól a szívem
2. Még idén nyáron is amikor kicsit megizzadok bűzlök a gyógyszerszagtól. (szerencsétlen szervezetem még mindig választgatja kifele)
3. A memóriám és a koncentráló képességem a béka segge alatt, az egyetemet elfelejthettem egy évig.
4.ha olyat eszek érzem a májam holott előtte soha panaszom nem volt.
5.agresszió, depresszió, elszigetelődés, mert hogy semmihez nem volt kedvem, még a napra kimenni sem. (de a fényérzékenység is benne volt a mellékhatásokban)
6.és ahogy elnézegetem az akkori fotókat rólam.. súlyveszteség, a szemen fura kiülő nézés... megtörtség vagy megbomlottság nem tudom.. nem én voltam
Egyszóval, vagyis kettővel: ne szedd!
Ha csak nincs valami ténylegesen súlyos bakteriális fertőzésed..
Persze, én nem vagyok orvos.
De, magyarországon mindenre antibiotikumot írnak fel és ezek sokkal rosszabb következményekkel járnak.
Azt még elfelejtettem, hogy a bélflóra és a természetes baktériumok még mindig nem állatak rendre, másfél év után, probiotikumokat kell szednem. Nem szívódik fel a kaja rendesen, mert nincs meg az eredeti kiskorom óta kialakult egészséges bélflórája a szervezetemnek.
10 pattanásra én azt javasolnám, hogy
1. ne egyél csokit.
2.tarts 4-5 óra szünetet evések között, hogy a beleknek legyen idejük kipucolni magukat, mert ettől gyullad be a bőr.
3.tartsd tisztán. moss párnahuzatot hetente.Arcbőrnek tudom ajánlani az elektromos arckeféket, vagy ha túl drága drogériákban olcsóbb vagy müllerben kicsi arckefék, minden nap este, az is nagyon megtisztítja. Illetve természetes szappanok, arcradírok. szerintem a Herbalism-nek elég jók a termékei.
4.Igyál turmixolt gyümölcs és zöldség leveket.
5.A miteszereket rendszeresen távolítsd el, (hetente) lehet kapni rossmanban 400.-ért tapaszt, ami 10 percig rajta van, lehúzód és ott lógnak ki a miteszerek.
6.És a legtöbbször hormonális, idővel elmúlnak. Nem éri meg ezért szétcseszni a szervezetet.
Sok sikert!! 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!