Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam a hátközépig érő...

Levágassam a hátközépig érő hajam kb. vállig érőre?

Figyelt kérdés
Hátközépig érő hajam van, de hullámos és mindig összekötve, kontyolva hordom, mert nincs kedvem kivasalni, hosszú ideig tart. Most azon gondolkodom, hogy levágatom, könnyebb lenne kezelni, vasalni, festeni ilyesmi.. Viszont félek, hogy megbánom, mert már régóta növesztem. Egy fodrász azt mondta, hogy jó pénzért meg is veszi, ha levágatom. Szerintetek mit tegyek? Köszönöm előre is a válaszokat!
2009. ápr. 17. 12:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Úgy döntöttem , a színét változtatom meg, frufrut vágatok és csak azt fogom egyenesíteni! Azóta már több embert is megkérdeztem, mindenki azt mondta, hogy a hosszú haj sokkal jobb. :)
2009. ápr. 18. 18:31
 12/12 anonim ***** válasza:
ne!
2010. dec. 6. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!