Levágassam a hajam? Most elhatároztam hogy megnövesztem hátközépig érőre, de azon gondolkodom hogy ilyen alacsonyságnál nem fog optikailag is kisebbíteni?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok, és növeszteném a hajam...most épp középhosszuságu, de nem egyforma mindenhol nem tudom hogy vágják ezek a fodrászok. Mellesleg sosem áll be jól, kivasalni se lehet olyan dús.2008. máj. 1. 11:25
1/4 anonim válasza:
Nem tudom... de egy dolgon gondolkozz el (ha lány vagy):
a fiúk IMÁDJÁK a hosszú hajat! Az egy élmény - önmagában is!
2/4 anonim válasza:
Szerintem növeszd meg nyugodtan,de menj el fodrászhoz és csak annyit kérj, hogy a végéből vágjon és ritkítson.és akkor már vasalni is tudod:)csak ne feledd,használj minden egyes vasalásnál hővédő spray-t!
3/4 anonim válasza:
szerintem szep a hosszu haj.ne vagasd le.nekem hosszu hajam van es semmi penzert nem vagatnam le.de te tudod.noveszd meg ha nem tetszik majd levagatod.elobb nezd meg hogyan all ha hosszu.aztan dontsd el.
4/4 anonim válasza:
a hajat sosa sajnald! ugyis visszanö:) de ne vagasd le mert akinek hosszu haja van igényességről árulkodik mert valaki még arra is renyhe h megnővessze! és ha hosszu lesz a hajad valamivel kitünnél a tömegből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!