Valaki tudd egy jó pattanás talaníto valamit? Lehet krém vagy más is!
Figyelt kérdés
Gondolom rájött mindenki hogy mire kell van pár csúnya pattanásom és nem akarnak eltűnni sajnos :/2011. aug. 24. 18:49
1/12 anonim válasza:
Aknesol ecsetelő (rossmannban vagy dm-ben is lehet kapni, sárga dobozban van, csodaszer), teafaolaj (szintén drogéria, vagy gyógyszertár, biobolt)
2/12 A kérdező kommentje:
király és kb tudod mennyi és a kettő közül melyik a jobb?
2011. aug. 24. 18:58
3/12 anonim válasza:
Szaliciles alkohol. Nagyon erős csak a pattanásokra szabad kenni de arcra inkább ne.
4/12 A kérdező kommentje:
az olyanokat nem szeretem mert izgága vagyok és mindig a szemembe mennek az olyanok
2011. aug. 24. 19:02
5/12 anonim válasza:
Az Aknesol 1200 forint körül van, a teafaolaj pedig 600 forint körül (Rossmann), nekem az Aknesol vált be jobban, azt ajánlom elsősorban.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi akkor aknesolt veszek holnap a dm-ben ugy is mindenap megyek oda szinte köszönöm a segitségedet
2011. aug. 24. 19:12
7/12 anonim válasza:
Nekem az aknesol sz.rt sem ért, de a teafaolaj tényleg jó, de azt is csak a pattanásra kell kenni. Miért megy a szemedbe? Rácsöpögteted a vattára, aztán csá.
8/12 A kérdező kommentje:
én megoldom hogy belemenjen xddd
2011. aug. 24. 19:14
9/12 anonim válasza:
Az Aknesol tényleg jó, nekem eddig ez vált be a legjobban.
10/12 anonim válasza:
Nekem meg a kozmetikus vált be legjobban! Én is kísérleteztem, Aknesolt is használtam voila begyulladt a bőröm most már szép. Valamikor a kísérletekkel többet árt az ember mint használ. De ti tudjátok^^ Nekem se az Aknesol, se a teafaolaj se a reklámanyagok nem váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!