1000% hogy ha vasalom a hajam, tönkre fog menni?
Figyelt kérdés
Mert amúgy össze-vissza hullámosodik, és elég viccesen nézek ki.
De, van aki szerint, tönkre fog menni a hajam, mert szét égetem.
Most akkor tuti, hogy tönkre fogom, a vasalással tenni?
2011. aug. 24. 15:50
1/6 anonim válasza:
Haj típustól függ. Én már több mint egy éve vasalom annyira azért nem károsodott a hajam. De nekem muszály volt mert téll nagyon hülyén állt a hajam. Főleg amikor rövid volt:S
2/6 anonim válasza:
Én is így vagyok, hogy ha nincs kivasalva idiótán áll...
Én is kb. egy évig vasaltam (suliba) és annyira nem lett baja. Most nyáron pihentetem...
Szerintem használj hővédő hajspray-t meg pakolást.
3/6 anonim válasza:
ha nem minden nap hasznalsz hajvasalot, akkor nem. en peldaul nem hasznalok hajszaritot (mert ugye az is nagyon karos a hajnak!), viszont hasznalok hovedot es balzsamot. a hajammal nekem is ez van, hogy csak egy kicsit hullamos, de en neha befonom ejszakara, vagy felcsavarom kis csigakba, es masnapra szep hullamos lesz - ho hasznalata nelkul.
4/6 anonim válasza:
próbáld meg leszűkíteni a napi hajvasalás igényedet olyan heti 2-3 hajvasalásra és kizárólag 180fokon, hővédő bekenése/befújása ez előtt nagyon fontos. Kb ennyit tudsz érte tenni, aztán kb hetente 2x hajpakolás, meg hajvégápoló. Havonta vágass vissza egy kicsit és akkor tök oké lesz ha ezeket betartod:) legalább is én így csinálom.
5/6 anonim válasza:
Szerintem hamarabb töredezik, és igen, idővel romlik haj minősége.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem károsodik. Én is vasalom és semmi baja, persze attól is függ, hogy hogyan vasalod. Ha pl lassan húzod a forró vasalót valószínűleg kicsit megégeti a hajad, de ha többször húzod át rajta gyorsan akkor nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!