Ha szőkére festem, de nem vasalom, szárítom, fésülgetem a hajamat és használok placentás, elséve meg mindenféle pakolást, balzsamot, házi pakolást, hajvégápolót, akkor is tönkre fog menni a hajam?
Mint fodrász én is az utolsóval értek egyet.
Ha fodrász végzi a vegyszeres műveleteket és nem otthoni kontár munka akkor nem lesz baj.
A fodrász tudja azt hogy a te hajad, mit bír el.
Ha vékony szálú, töredezett akkor nem fogja neked befesteni platina szőkére.
Amit otthon esetleg te megcsinálnád na és akkor menne tönkre a hajad :)
Visszatérve nem kell minden féle vackot a hajadra kenni.
Ha használsz balzsamot, hajvégápolót az teljesen elég.
Ha meg vasalod akkor vegyél hozzá hővédő spray-t.
Utolsó voltam :)
én ritkán járok fodrászhoz, mindig magamnak szőkítem, és elmondhatom hogy semmi baja nincs, és mindig kérdezik hova járok fodrászhoz. vasalom is, de mióta balzsamozom rendesen,a hajvégeim is szépek. hu a palette szőkéje a multkor lemarta a fejem,tiszta seb volt, úgyh az xxl-nél maradok, meg ugye a hamvasítás ezerrel=) én már kipróbáltam kb mindent, eléggé lestrapáltam,másnak ettől sztem letört volna a haja tőből. de sztem először minőségi drágábbfajta krémes festékkel próbálkozz, azok után biztosan szép marad a hajad.
persze roncsolja a szőkítés! de lehet rá vigyázni, ápolni ésakkor szép marad, sőt!!!
Szerintem nyugodtan csináld!
Én 2 évig szőkítettem Wellatonnal a barna hajamat és sokáig gyönyörű volt, csak ott cse*sztem el, hogy egy évig nem mentem el fodrászhoz vágatni:(
3 havonta vágass, és nem lesz baj!
18:32 : hogyan fessem (vagy szőkítsem), hogy szép legyen? Mindig van egy sárgás alapszíne, főleg a lenövésnek, és nem tudom milyen (lehetőleg jó minőségű, "kíméletes") festéket meg stb.-t használjak, hogy azért a derékig érő hajam ne menjen tönkre...
Te hogy csinálod?? :D
neis mondd, nekem nagyon vöröses tónusú a hajam (nem vörös, hanem barna, csak erőteljes), ezért nagyon sokat szenvedek vele. nekem régebb a szőkítőpor szépen leszívta majd volt hogy ráfestettem hamvas szőkével. csak attól seprűssé vált a hajam. nekem pl a palette color xxl-től (tudom,nem pont a minőségi, de sztem azért jó) szép lesz, csakhogy pár hajmosás után elkezd sárgulni a töve.
a hamvasító sampon szépen kiszedi a sárgát a nagy részről,de a tövekről nem. régebb volt egy festék amit kivontak forgalomból mert asszem eléggé rákkeltő volt, na az szépen kifehérítette a tövemet is! mostmár csak annyit tudok tenni,hogy gyakran szőkítem!!! ha látom hogy sárgás,ésmár nő a fekete is, szőkítés és megint nagyon szép. többet énsem tudok tenni a a tő sárgaságával=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!