Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szivatás miért teszi tönkre...

A szivatás miért teszi tönkre a hajat? és mindenkinél tönkre teszi?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 11:28
 1/5 anonim válasza:

Én most akarom először szivatni a hajamat, mert most sötétbarna és világosbarnát szeretnék. (Leszivatom, aztán világosbarna festékkel bekenem.) Hát ebben én is tanácstalan vagyok, hogy tönkre teszi-e vagy sem.. Remélem, hogy azért az egyszeri használattól nem megy tönkre.

Te is most szeretnéd elsőnek leszivatni? :)

17/L

2011. aug. 24. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne otthon csináld, de ha már belevágsz otthon akkor 6%-os oxinál többel ne menj rá mert az nagyon tönkre vághatja a hajad. egyébként én is leszívattam a hajam 6-os oxival.. nem sokat hagytam rajta csak egy 15 percig, és nem tette tönkre.. de gondolom azért is mert elég vastag szálú a hajam, és most ilyen közép barnás, szóval még egyszer majd leakarom szívatni, mert világosbarnát akarok. Szóval szerintem egyén függő is h mennyire teszi tönkre.Fodrásztanuló 19L
2011. aug. 24. 12:57
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem sötétbarna a hajam de nem az a legsötétebb. már többször volt festve csak nem fogta be...legutóbb színezve volt de az semmit sem ért.. én is világosbarnát akarok..de mindenki mondja hogy a szívatás nagyon nem tesz jót a hajnak. az én hajam már amúgy is tökre törik.nem hiszem h jót tenne neki...de nem tudom mit csináljak.
2011. aug. 24. 13:17
 4/5 anonim válasza:

Első hozzászóló vagyok!

Végül én sem szivattam le, hanem simán befestettem a világosbarna hajfestékkel. Így most már egyszínű lett, picit sötét, de inkább legyen sötét, természetes, mint hogy töredezett a szőkítőtől! :)

2011. aug. 24. 22:01
 5/5 A kérdező kommentje:
ja ez igaz..ezért nem akarom én se szivatni..mert csak mégjobban tönkre menne...
2011. aug. 25. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!