Milyen legyen évnyitóra a hajam?
Kb ilyen hosszú,tépett hajam van:
A fodrász rendesen elcseszte :) egyik oldalon hosszabb mint a másikon,a frufrumat is jól megtépte,most kb 3 cm :| Úgy szoktam hordani hogy feltupírozom s hátra csatolom,mivel máshogy nem lehet hordani :S
Most megyek közép suliba és szeretnék valami értelmes hajat :D De milyet? egyáltalán ebből lehet vmit kihozni? :S
és mi lenne ha új hajat vágatnál?:) ahogy elmondtad ez elég "semmilyen" lehet, sajnos én is jártam már h elcseszték a hajam a 8.os ballagásra-.-
menj másik fodrászhoz és szerintem ebből egy jó bubi frizurát ki lehet alakítani, nem lesz sokkal rövidebb ha annyira hosszú a hajad mint a képen.amíg nem nő meg a frufrud, csatold oldalra, és várd amíg megnő, esetleg ha már hosszabb egy oldalfrufrut ki lehet belőle alakítani.
ha nem akarod levágatni a hajad, akkor szólj és írok másik ötletet:)
15/L
hát jó lenne de anyum kikötötte hogy: 3 hónapig ne is halljak fodrászról! ._ na mondom... -.- :'D
Azon gondolkoztam még hogy mi lenne a begöndöríteném? vagy nagyon felugrana? :/
van zzebpénzed? vagy valami közelebb álló rokonodtól kérni rá pénzt v ilyesmi? mondjuk az meg macerás :s
küldessz privibe a hajadról képet?
nem küldök képet ha nem baj :$
és köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!