Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyek a legjobb pakolások...

Melyek a legjobb pakolások száraz, igénybevett, töredezett hajra?

Figyelt kérdés

Olyan kellene, amihez nem szükségesek túl bonyolult összetevők...stb.:)

És azt is leírhassátok hogyan (stb...) kell használni.:)

2009. ápr. 16. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a hétvégégn vettem egy pakolást, L'oreal, elséve, ilyen sárga színű dobozkája van, piros (bordó9 betűkkel van ráírva, hogy milyen hajra van, stb. Van egy ilyen termékcsalád is, tehát sampont és balzsamot is vehetsz ilyet. Az én hajam selymes tapintású és csillogó lett tőle, könnyen kezelhető. Hajfényspray-re már nincsen többé szükségem! :)

Nekem ez bevált, asszem az ára olyan 1.200 Ft körül van. De nekem nagyon szép lett tőle a hajam.

2009. ápr. 16. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja és nagyon fontos: ha már töredezett a hajad vége, akkor azt le kell vágni, mert utána csak tovább törik a hajszál!

Utána lehet kezelni pakolásokkal

- első válaszoló voltam -

2009. ápr. 16. 12:21
 3/8 tade ***** válasza:
100%
Vagy sima olivaolaj pakolast csinalsz. Veszel egy jo minosegu olivaolajat, majd bekened vele a szaraz hajadat, a szaraz hajvegekre tobbet. A lenyeg, hogy ne csurogjon belolle az olivaolaj, de nedves legyen. MInel tovabb hagyod a hajadon, annal puhabb es fenyesebb lesz. Ezutan siman samponnal megmosod a hajad e skesz.
2009. ápr. 16. 12:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Én házi pakolásra gondoltam....:)
2009. ápr. 16. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha sima tojás pakolást teszel a hajadra az is nagyon jó!

Én tojásos, avokádós pakolást használok. Villával összertöröm az avokádó húsát,hozzáadom a tojássárgájába, 1 kiskanál olivaolajat öntök hozzá és pépesre keverem. Ennél jobb házi pakolás nincsen.2 óráig hagyom a hajamon, egyépként nagyon jól beszívódik. És fontos, hogy fördősapi vagy nejlonzacsi és törölközővel legyen bebugyolálva a fej, mert az melegen tartja a pakolást és jobban kifejti a hatást.Az avokádó tojás mellé remek, hidd el! Az avokádó, nem csak hidraltál, fényessé és selymessé teszi a hajat, de még serkenti is a haj növeledést. www.avokado.lap.hu itt mindent megtalálsz rólla, ami kell!

2009. ápr. 16. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

olivaolaj+kakaóvaj+kókuszvaj+jojobaolaj összekeverve (kisit meg kell melegíteni mert a kakaóvaj eléggé szilárd, csokiboltban vagy gyógyszertárban kaphatsz, a többit nagyobb bioboltban)

kb 40 percre rárakod a hajadra, utána hajmosás és ha nagyon-nagyon száraz akkor hetente-2hetente csináld meg.

2009. ápr. 16. 15:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, még írhattok...:)
2009. ápr. 16. 15:32
 8/8 anonim válasza:
ricinus olaj.
2011. júl. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!