MIért vannak ilyen grízszerű dudorok az arcomon?
olyan fél éve van az arcomon,de főleg jobb oldalt utána kevesebb bal oldalon és a homlokomon csak néhány,
nem látszik csak fénynél!!!
kajában uygaanzt eszem nem szotkam zsíros tocsogós ételeket enni sok gyümit eszem zöldséget saját kertben teremnek.folyadékot most mégtöbbet iszom,.nem értem voltam már ultrahangon más miatt de nincs semmi baj a szervekkel.
votl amikor 3 lépésben tiszítottam az arcomat ,akkor is ilyen volt most már csak dove szappannal.
szerintem belsőleg van vmi ,csak nem tudom hogy mi okozza,sok antibiotikumot szedtem a bélflórát is folyamatosan támogattam probiotikumokkal nem értem.VOlt egy ba.zinagy lyukas fogam hátul pont jobb oldalt most lett betömve lehet az okozza a másik odlalt pedig amalgán tömésem van amivel majd megyek fogorvoshoz.Bőrgyógyászok számomra nullák,csak tablettákat és krémeket írnak fel.
más is van hasonló helyzetben? lehet hoyg vmiylen kaját nem bírok???gondolkoztam már allergiavizsgálaton is..
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!