Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotva, epilátor vagy gyanta?...

Borotva, epilátor vagy gyanta? Melyik módszert használjátok ha lábatokat szőrtelenítetek?

Figyelt kérdés
Kinek melyik módszer vált be? Tapasztalatok?
2009. ápr. 15. 16:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

a gyanta elsőnek biztos kevésbé fájna, de jobb hozzászokni az epilátorhoz, sokkal olcsóbb megoldás hosszútávon:) meg idő és izé, türelem takarékos is:D

én csak a combomon gyantázok, meg a kezemen ha nem volt erőm leepilálni míg rövid a szőr.. a fájdalmasabbokon, mert az gyorsabb...

a kettő együtt tökjó:P:D

2009. ápr. 15. 22:31
 12/18 A kérdező kommentje:
úgy döntöttem először epilálni fogok csak még össze kell szedni hozzá a bátorságomat :S
2009. ápr. 16. 17:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az első pár húzás után már nem fáj annyira csak legelőször rossz. Ja és én nem mertem a lábamnak engedni az epilátort amikor megvettem olyan hangos volt :D de amúgy semmi.. megnéztem megfogtam nem harap :P

Érdemes reggel csinálni miután felkeltél és még álmos vagy :)))) én akkor szoktam mert úgy nem fáj annyira, és legalább felráz kicsit.

2009. ápr. 16. 18:31
 14/18 A kérdező kommentje:
majd holnap neki állok vagy holnap után xD.ma bekapcsoltam tényleg hangos egy kicsit :P
2009. ápr. 16. 19:09
 15/18 anonim ***** válasza:
vidd végig a tenyereden, az tök megnyugtató, érezni h nem is fáj:)
2009. ápr. 16. 20:27
 16/18 A kérdező kommentje:
ok köszi majd kipróbálom még ma sem epiláltam először össze kell szednem magam :)
2009. ápr. 17. 20:36
 17/18 anonim ***** válasza:

jah, a tenyereden azért érzed, hogy nem fáj, mert ott nincs is szőr..ott persze nem fáj!

Na mindegy..szal sztem gyanta:):) Epilátor az fáj, meg hosszú ideig tart...Nekem a lábam is pöttyös tőle:S

2010. jan. 16. 13:48
 18/18 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

igen nekem is pöttyös lett a lábam tőle :S

2010. jan. 16. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!