Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotva, epilátor vagy gyanta?...

Borotva, epilátor vagy gyanta? Melyik módszert használjátok ha lábatokat szőrtelenítetek?

Figyelt kérdés
Kinek melyik módszer vált be? Tapasztalatok?
2009. ápr. 15. 16:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
borotvát használok, mert az epilálás és a gyanta fáj. Legalábbis nekem.
2009. ápr. 15. 16:10
 2/18 anonim ***** válasza:

Persze, hogy fáj semmi kellemes nincs abban, hogy tövestől kitépik a szőrödet :P

Én azért használok gyantát és epilátort, mert erős a szőrzetenm és a borotva nekem nem jó, mert lehúzom és szúr szóval még 1 nap meg semmi nincs, hanem lehúzom és szúr, muszáj a fájdalmasabbat :)

2009. ápr. 15. 16:15
 3/18 anonim ***** válasza:
Én epilátort használok. Megesik például télen, de nyáron is, hogy ha gyors módszer kell, akkor csak borotvával lehúzom. Gyantáztam is régen, de nekem az jobban fájt, mint az epilátor, mert a bőrömet is rántom vele, nemcsak a szőrt. És amikor ráadásul maradt rajtam gyanta, azt még szedjem le valahogy, és a rövid szőrt ki sem tépte, az epilátor meg a pici szőrszálakat is elkapja. Tehát én epilátor párti vagyok, de gyors megoldásként jöhet a borotva is.
2009. ápr. 15. 16:22
 4/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

továbbra is várok még válaszokat!

2009. ápr. 15. 16:22
 5/18 anonim ***** válasza:
én eddig bororvát használtam de mostmár kb 1 éve áttértem az epilálásra. először fájt. de csak a legelső. utána már alig lehet észrevenni. nekem is erősebb a szőrzetem a sok borotválástól..:( de mostmár azért gyengül :D
2009. ápr. 15. 16:32
 6/18 anonim ***** válasza:
én gyatát használok, nekem az jött be nagyon igaz epilátort még nem probáltam, de azt mondják fáj..a borotva meg nagyon erősít..
2009. ápr. 15. 16:38
 7/18 anonim ***** válasza:

én 99%-ban borotvát használok.Ha nagyon sietek vhova és szőrteleníteni kell akkor gyorsan felkenem a krémet,azalatt a 10perc alatt pedig fogat mosok,sminkelek egy picit és megcsinálom a hajam.Így 10perc +amíg leszedem a krémet kb. 3-5perc alatt kész vagyok és már csak öltözni kell.

Most azonban már 2.x jöttek ki piros foltok a lábamon borotválás után,így most megvárom amíg begyógyul addig nem szőrtelenítek és utána kipróbálom az epilátort.Van is itthon,sőt 1x ki akartam próbálni,de ahogy elindítottam és zúgott az jutott eszembe,hogy mennyire fájdalmas és nem mertem megcsinálni.:S

Egyébként ha tartósabb szőrtelenítésen gondolkozol inkább gyantázz,mert az csak lehúzott és kész,csak addig fáj,de az epilátor hosszab ideig fáj...:S

2009. ápr. 15. 16:39
 8/18 anonim ***** válasza:

utolsó vok.

Legalábbis szerintem.:)

2009. ápr. 15. 16:39
 9/18 anonim ***** válasza:

A lábamra epilátort használok mindig, az első pár perc után már ki lehet bírni, nem fáj az annyira. Gyantát nem merem :)

Borotvát is szoktam használni, most is azt fogok mert már régóta nem szőrtelenítettem. Aztán majd visszatérek az epilátorra ha pár milis lesz a szőr borotválás után.

2009. ápr. 15. 16:40
 10/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

Én most fogok először szőrteleníteni :S csak nem tudam eldönteni,hogy melyik eszközt próbáljam ki.Anyukám is az epilátort javasolta őgy hogy szerintem epilálni fogom.

2009. ápr. 15. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!