Sötét (vagy legalább is sötétebb) barnára szeretném megfesteni a hajam. Szerinted hogy állna? (kép lent)
tudom, hogy nagyon sok ilyen kérdés van, de már rég fontolgatom ezt, és meg mindíg nem tudtam rávenni magam. jövohéten utazom el külföldre, és ott lakik egy nagyon jó fodrász aki az unokatestvérem, és arra gondoltam talán meg kellene festenie a hajam. csak kicsit félek...mindíg is szoke volt a hajam színe. oszinte véleményeket kérek.
(szemem színe kékeszöld, a boröm viszonylag elég világos)
próbáld ki a szinezőt elsőre,ha félsz:) az még nem "végleges".
nekem világosbarna volt a hajam,picivel sötétebb mint a tied a képen,én bevállaltam elsőre a festéket,és nem bántam meg,jól áll,viszont most 1 év után meguntam,és mivel szerintem és mások szerint is nagyon szép az eredeti hajszinem,visszaváltok arra:)
a rendes hajfesték nekem 1 max 2 hét alatt lejön (legalább is a sötét szokét mindíg hamar ledobta). szerintem a szinezo 2 hajmosást is alig birna ki. :/
egyébként egy csokibarnára gondoltam. az túl sok lenne?
persze,a szinező nem tart sokáig,de ha mégsem tetszik az eredmény,még mindig jobb mintha utána le kéne szívatni a sötét színt....
csokibarna nagyon szép:) hajrá!
az utolsó szerintem nagyon szép,igaz nem csokibarna,de szerintem az nagyon jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!