Mivel tudnék köveket, kavicsokat megfesteni?
Figyelt kérdés
Egyszerű sima köveket, kavicsokat milyen festékkel tudnák megfesteni (feketére)? És mivel lehetne erre rá írni, vagy festeni?2011. máj. 5. 17:39
1/2 anonim válasza:
Én az egyszerű temperát vagy akrilfestéket ajánlom, esetleg ha vízállónak kell lennie üvegfestéket, vagy az előzőeket, csak lakkozd is le.
Egyébként én tojásfestékkel festettem köveket úgy, hogy előtte viasszal megrajzoltam azokat a vonalakat, ahol nem akartam, hogy befogja a festék, utána festékbe raktam, majd lekapartam a viaszt. Tojást szoktak így festeni, írókázásnak hívják. A cikk közepe felé van róla szó: [link]
Akár képeket is tehetsz rájuk, ha hallottál már a szalvétatechnikáról, ezt köveken is tudod alkalmazni (nem csak szalvétával, bármilyen kellően vékony lapon lévő képpel). Remélem tudtam segíteni!
2/2 anonim válasza:
Akrilfestékkel, vagy szprével tudod megfesteni, erre is tudsz akrillal írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!