Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mivel tudnék köveket, kavicsok...

Mivel tudnék köveket, kavicsokat megfesteni?

Figyelt kérdés
Egyszerű sima köveket, kavicsokat milyen festékkel tudnák megfesteni (feketére)? És mivel lehetne erre rá írni, vagy festeni?
2011. máj. 5. 17:39
 1/2 anonim válasza:

Én az egyszerű temperát vagy akrilfestéket ajánlom, esetleg ha vízállónak kell lennie üvegfestéket, vagy az előzőeket, csak lakkozd is le.

Egyébként én tojásfestékkel festettem köveket úgy, hogy előtte viasszal megrajzoltam azokat a vonalakat, ahol nem akartam, hogy befogja a festék, utána festékbe raktam, majd lekapartam a viaszt. Tojást szoktak így festeni, írókázásnak hívják. A cikk közepe felé van róla szó: [link]

Akár képeket is tehetsz rájuk, ha hallottál már a szalvétatechnikáról, ezt köveken is tudod alkalmazni (nem csak szalvétával, bármilyen kellően vékony lapon lévő képpel). Remélem tudtam segíteni!

2011. máj. 6. 17:01
 2/2 anonim válasza:
Akrilfestékkel, vagy szprével tudod megfesteni, erre is tudsz akrillal írni
2011. máj. 6. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!