Mit kezdjek ezzel a hajjal? Levágassam? (kép)
Figyelt kérdés
Ez így nagyon semmilyen. Le szeretném vágatni, de nem nagyon merem, és azt sem tudom, hogy milyenre.
Mi állna jól az arcformámhoz?
(direkt nem csináltam vele semmit, magától ilyen)
2011. aug. 19. 16:54
1/16 anonim válasza:
nehogy levágasd...menj el egy normális fodrászhoz, és ő majd megmondja mi állna jó....szerintem ha simán csak megtépetnéd, meg a frufruddal valamit csináltatnál, tök jó lenne.
3/16 anonim válasza:
szerintem még egy kicsit növeszd meg :)
4/16 anonim válasza:
Sokan örülnének, ha ilyen szép hajuk lenne. Szerintem maradjon hosszú.
30f
5/16 anonim válasza:
le ne vágasd!!! tökszép hajad van.
6/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
utolsó válaszoló,póthajast linkeltél ^^
Amúgy gyönyörű a hajad,ne csinálj semmit,csak neveld.Ne vasald,meg ne vágdosd,ne fesd,mert úgy jársz mint én =/
8/16 anonim válasza:
Egyetértek, nagyon szép hajad van. Örülnék ha ilyen szép és egyenes lenne magától, de hát nekem hullámos jutott:D Így nem kell se vasalnod se beszárítanod, szerencsés vagy. Nem tetszenek mondjuk a hosszabb hajak?:$ Mert megnöveszthetnéd:)
19/L
9/16 A kérdező kommentje:
Ez így nekem most nem tetszik, mert csak úgy lóg a semmibe, pont ez az, hogy se nem egyenes, se nem hullámos, a vége mindig felpöndörödik, pedig nincs is elvékonyodva. Valami fazont szeretnék neki, hogy legyen "valamilyen".
2011. aug. 23. 10:17
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!