Fannig kérdése:
Hol tudok olyan hajgöndőrítőt venni, ami így begöndöríti a hajam?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a göndör hajakat,van is egy göndörítőm de az nem jó...Azt szeretném,hogy ilyen göndör legyen,tudom,hogy nagyon drága egy ilyen göndörítő,de valahogy megoldom.Csak hol lehet ilyet venni?Hevesen lakom.Itt a link: [link]
meg ez is ő: [link]
A második link-nél lejjebb vannak a képek.Köszi a segítséget!
2011. aug. 18. 00:27
1/8 anonim válasza:
ezt sima hajgöndörítővel meg lehet csinálni. Megfogsz egy tincset, és rátekered a vasra. ennyi... ilyen lesz az eredmény :)
2/8 A kérdező kommentje:
nem dehogy :S nekem is van és sokszor göndörítem igaz kemény négyezer forint volt xD és 10 percig marad benne a göndörség :P
2011. aug. 18. 00:48
4/8 anonim válasza:
A kúpvas csodákra képes, vagy pedig egy jobb minőségű hajsütővas!
5/8 anonim válasza:
akkor csináld azt hogy előtte a tincset befújod valami hajrögzítővel és akkor kezded el a tincset göndöríteni és hagyd rajta legalább 1 percig!!!!!(fontos)
és ha muszáj fúj rá tincsenként hajlakkot, így tuti jó lesz!: )
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :D
2011. szept. 4. 20:49
8/8 A kérdező kommentje:
Csak nekem az a bajom,hogy hátulról nem tudom megcsinálni magamnak,és nem tudom hogy kinek mondjam anyukám mindig dolgozik apukám meg nem ért ehhez... talán mondjam a mamámnak? xD neki is volt hajsütője csak mondjuk az ő fiatal kori életében ilyen csavarokkal csinálta..... nem tudok mit csinálni :SS
2011. szept. 4. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!