Valaki még szokta vizesen fonni a haját vagy már mindenki hajgöndörítőt használ (olyat, mint a hajvasaló)?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 20:29
1/9 anonim válasza:
én újságpapírral göndörítem, ha gondoríteni akarom. fonással csúnya lesz.(az enyém legalábbis)
2/9 anonim válasza:
Pl. a 20 éves lányom. Rájött, hogy a haját tönkreteszi, ha hajsütőt, göndörítőt használ. Ha lazát akar, 1 copf, ha dúsabbat, sok kicsi fonat.
3/9 anonim válasza:
En szoktam...egyszerű es alvásnál is kényelmes :) Hajrá...
4/9 anonim válasza:
Én két oldalba felfogom és az utolsó áthúzásnál csak félig húzom át. Így hullámos lesz. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,megnyugodtam,hogy nem vagyok egyedül :)
Első!Leírnád,hogy csinálod?
2010. júl. 13. 20:46
6/9 anonim válasza:
Első vagyok:) leírni bonyolulte lenne, itt egy videó:)
7/9 anonim válasza:
én is szoktam! nekem jól áll! attól függ hogy mennyire van ingerenciám fonogatni ugyanis ha sokba fonom akkor az nálam 1 óra a derékig érő hajammmal de megéri mert utána 2szer annyinak tűnik ( alapból sem kevés) és nagyon szép!! és így máshogy hullámos/göndör mint alapbol szóval tudom variálni:)
8/9 anonim válasza:
Az utóbbi időben nem, de amég volt iskola szinte minden hajmosás után anya befonta nekem parkettafonással (3 részbe). Szerintem is nagyon jó. Úgy örülnék, ha hullámos/ göndör hajam lenne... :(
Ja, és hajvasalóm nincs is. :)
15/L
9/9 anonim válasza:
Hát igen, aki hullámos hajat akar, az nem vasalja ki:D nekem sincs.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!