Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok! Frizura típusokat...

Fodrászok! Frizura típusokat keresek! Mutatnátok párat?

Figyelt kérdés
A neten alig találtam férfi, hosszabb hajra vonatkozó haj/frizura képeket.Ha valaki tud mutatni képeket...vagy estleg oldalt...azt megköszönném...amint már mondtam..hosszabb hajam van....van pár ötletem...deh konkrét frizurák érdekelnek! help pls :)
2009. ápr. 14. 20:42
 1/4 A kérdező kommentje:
am vasalt hajat akarok...holnap veszel hajvasalót
2009. ápr. 14. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
a googlebe be szoktam ütni, hogy férfi frizurák, és kiad egy csomó oldalt! Próbáld meg, én találtam.
2009. ápr. 15. 06:38
 3/4 anonim ***** válasza:

szia!

én is pont most készülök hajvasalót venni,én tuti hoyg remingtont fogok,az a legjobb ,mindeki dicséri ,

fiú vagy hosszú a hajad ,szóval neked is ügyelned kell a hajápolásra ,vegyél majd hővédőt én szerintem lorealt foogk venni rossmannban lehet kapni ,illetve nem árt a hajpakolás sem legalább egy hónapban egyszer vmi fodrászkellékes cuccot szerezz be,mert más különben csúnya töredezett lesz a hajad,

itt egy oldal

[link]

és ott válaszd ki hoyg férfihajak azon belül meg amilyet szeretnél egyenes,,hosszúú...majd meglátod..

szia

2009. ápr. 15. 09:13
 4/4 A kérdező kommentje:
köszii...ezek tényleg nagyon jók :)
2009. ápr. 15. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!