Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elég sápadt a börszinem....

Elég sápadt a börszinem. Eredeti hajszinem pedig barna a szemem zöldes-banás. Jól állna a szöke haj?

Figyelt kérdés
sokan mondják hogy mégjobban sápasztana de a fekete hajjal olyan rémisztöen néztem ki:D.Valaki pedig aztmondja hogy a szöke haj "sötétebbé" teszi a börszint.Ti mit gondoltok?Nektek jóláll a szöke?:D(barnát nem akarok:()
2009. ápr. 14. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

NEkem is barna haj, fehér bőr, zöldesbarna szem, de nekem elég idiótán áll a szőke, meg fekete nekem is rémisztő.

Barna voltam minidg is, max ezt színeztettem át, hogy legen fénye, és hol világosabb, hol sötétebb, hol vöröses barna volt :)

2009. ápr. 14. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Én hullasápadt vagyok, és sárgásszőke a hajam! Nekem ez jól áll! És én is hallottam, hogy sötétíti a bőrt, meg azt is, hogy mégjobban fehérít! De nekem bevált!
2009. ápr. 14. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Én is szőke vagyok, sápadt bőrrel, de ez az egyetlen hajszín ami jól áll.
2009. ápr. 14. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha mézszőkét választassz az szép lesz.Én természetes szőke vagyok és szeretnék barna lenni:P Olyan vagyok,mint egy hulla.
2009. ápr. 14. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is eléggé fehér a bőröm zöldes a szemem és nekem a természetes hajszínem sötét barna.Én néha színeztem sötétebbre(nem teljesen feketére de azért eléggé sötét volt)és az jól állt.Szőkével még nem próbálkoztam, mert felpróbáltam egyszer egy szőke parókát és az hihetetlenül sápított!Nekem nagyon nem áll jól!Szerintem a világosabb jobban sápítja a bőrt de ez csak az én véleményem a saját fejem alapján:)
2009. ápr. 14. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a szoke melir nagyon jo lenne a hajadba. Feldobna az arcodat, de meg sem tul szoke.....mert az is sapaszthat. Ha gondolod szolizz egy picit vagy napozz.....de ne vidd tulzasba.
2009. ápr. 14. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!