Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Syoss hővédő? Tapasztalat?

Syoss hővédő? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Ilyet akarok venni heti 2x-i vasaláshoz,de nem tudom,hogy ez jó lenne?

Hajat akarok növeszteni vasalás mellett?Ezzel a spay-el lehetséges.

Mennyibe kerül?:)

2011. aug. 17. 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Én használtam syoss-t, de nekeme gyátalán nem volt be, olyan ragadós volt tőle a hajam, hogy csak na. az avon, meg a balea, szerintem sokkaljobb, hamár iyle árkategóriában keresgetsz.

Olían 1100 Ft körül van, a balea ennél olcsóbb, meg talán az avonos is kicsikét :)

Én nem használnám, de mindnekinek haja válogatja, ki kell próbálni,lehet neked épp ez fog beválni! :)

2011. aug. 17. 10:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a syoss milyen, de Kallos hővédőt ne vegyél! Ragacsos és csúnya lesz tőle a hajad + nem ér semmit.
2011. aug. 17. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:

én bevásároltam az öszes lehetséges SYOSS terméket. hővédőtöl,a balzsamokon át egészen a fényspray-ig.

és igazat megvallva nekem semelyik sem vált be hajápolás szemtpontjából nekem SZAR! viszont.. a zöld feliratos hajlakkja nagyon jól tart. nem hullik ki belőle a spray,és a szél se fujja ki a hajadbol,nagyon össze sem ragad tőe,és fényleni sem fog mintha tiszta zsir,vagy viz lenne. de a többi szerintem csapnivaloan átlagos AZ ÁRÁHOZ KÉPEST

2011. aug. 17. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a Ayoss nem vállt be, de a Toni&Guy-t bátran ajánlom!
2011. aug. 17. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:
*Syoss
2011. aug. 17. 11:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Tony@Guy Rossman,százszorszép üzletekben kapható?Min.mennyi az ára?
2011. aug. 17. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:
a tony&guy tényleg nagyon nagyon jó! de azt r@hadtul meg kell ám fizetni. hajvédő 3ezer forint.
2011. aug. 17. 11:50
 8/9 A kérdező kommentje:

[link]

Találtam ezt 2300-ért..???!!HM??

2011. aug. 17. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Syoss-sal én se vagyok megelégedve. Samponját használom, nem vettem észre hogy javult volna a hajam. A hővédője az szerintem jó, Syoss-ból csak azt fogok venni. És annyira nemjó, mint amilyen drága. :S

16/L

2011. aug. 17. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!