Szandy007 kérdése:
Milyen gyakran mosol hajat?
Figyelt kérdés
érdekelne,,, pusztán kíváncsiság..2009. ápr. 13. 17:19
42/53 A kérdező kommentje:
értem köcc. huh ha én 2 naponta mosnám.. már kenyérre lehetne kenni :S :(:(:(:(:( igyis már ott tartok (3-4naponta mosom)
2009. ápr. 19. 21:04
43/53 anonim válasza:
Én naponta,max. kétnaponta mosok hajat.Sajnos nagyon el tudom aludni a hajam,így minden nap beszárítás.Ha nem aludnám el ennyire minden nap,akkor elég lenne 3-4 naponta mosni.
44/53 anonim válasza:
naponta :) ha már zuhanyozok, miért ne mosnám meg a hajamat is? az az 5 perc nem vág földhöz :)
45/53 anonim válasza:
Derékig érő hajam van, kb egy héten kétszer.
46/53 anonim válasza:
hetente.... mert olvastam hog yne mossunk többször mert a haj hagymának akkor annyi!!!
47/53 anonim válasza:
2 naponta, vagy minden nap.attól függ hogy hányszor megyek lovagolni.
49/53 anonim válasza:
Sajna nagyon hamar zsírosodik, ezért néha naponta, de ha otthon vagyok, akkor húzom, 2-3 naponta.
50/53 anonim válasza:
megmosom a hajam mondjuk szerrdán este és másnap már ojan vagyok mintha 1 hete nem mostma voltna hajat mer nagyon zsírosodik de csak nyáron télen meg ősszel viszont csak heti 1x mosk hajat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!