Milyen gyakran mosol hajat?
fuu én??
1 héten majdnem mindennap.
folytatom: és nem is száritom ki, mert hajmosás után nagyon száraz a fejbőröm, és ha minden második nap monám, akkor mindig úgy néznék ki, mint egy boszorkány, mert mosás után összevissza áll.
És szerintem ha valakinek árt, hogy a hajában por meg szösz van, akkkor arra jó ötelt vizes fésűvel este kifésűlni.
normalisan hetente.max 10 nap. de extrem esetekben volt h 1 het utan osszekotve hordtam meg 1 hetig es meg akkor sem nezett ki rossuzl. szerencsere gondor es szaraz hajam van,1 het utan kezd zsirosodni.
en inkabb azert mosom ilyen "gyakran" (hetente) mert sokkal szebben all, dusabbnak nez ki ha frissen mosott es nem lapogattam ejszakakon at a parnan. na meg az illata is jobb 1-2 naposan. de ha ennel gyakrabban mosnam, tonkremenne mert igyis szaraz pedig mindenfele balzsamot, sprayt, stb hasznalok, habot es lakkot soha. na meg csak mosas elott fresulom ki amikor is rengeteg kijon mivel nehez kibogozni.
kösszencs nektek a válaszokat!
:))
irjatok még ha gondoljátok :P
elöre is köszönöm! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!