Ha világosvörös (festett) hajra "nugát" barnát kenek, akkor milyen eredménye lesz? (képek lent)
jajj én pont ilyen hajat akarok,ilyen vöröset mint ami neked van most!! Neked hogyan sikerült ezt a színt elérned?Milyen hajfestékkel festetted?És hányszor kellett újra festened mire ezt a szép színt elérted?Én annyira szeretnék ilyen színű hajat.De sehogy nem sikerül :( Mert én ilyen intenzív vörössel festettem,de sötét lett:( És már annyiszor újra festettem világosabbal,de csak a hajam szárította ki:S
Bocsi a sok kérdés miatt:)
Londa- tűzpiros (ez van a tetejére írva) a száma asszem 47 de nem biztos. De nekem középbarnaásszőkés (festett) hajra ment. A töve picit világosabb lett. De egyébként hihetetlen szép szine lett, meg amit hozzá adnak balzsamot attól meg csillivilli lett :D szép volt, csak nem illett hozzám.
Most meg bordó (mert ráfestettem a nugátot). Eleinte tök fura volt h vörös, de mondják hogy jól áll szóvaal.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!