Lesz egyszer eredménye? -hosszú leírás-
Már szinte utálok a bőrömben lenni ,mert annyira idegesítenek az arcomon lévő pattanások . Mindenben gátot szabnak ,gondolok itt a sminkelésre ,hiszen egy ilyen bőrőn semmi féle smink nem mutat jól ,az önbizalmam néha napján emiatt úgy elveszik ,hogy meg sem lehet találni. :(
Már egy pár hónapja látogatást teszek a kozmetikusomnál ,de már benne is kételkedem. Egyébként ő ilyen eljárással dolgozik : vagy 4 féle tisztító krémet alkalmaz(vagheggi),bőrradír stb., 10-15 percig gőzt "permetez" az arcomra egy ilyen kis kar :),aztán kinyomkodja a pattanásaim,ami makacsabb azt steril tű segítségével,aztán vio (össze húzza a pórusokat )kezelés ,majd ultrahang amivel állítólag gyorsabban szívódik fel a hatóanyag ,ezt a gélt letörli rólam ,és valami pórus összehúzó cuccot ken rá . Jól csinálja ? :S
Semmi mennyiségben nem eszem mogyorót,diót,chipset .Alig fogyasztok már sertés húst is. Nem sminkelem magam ,tisztítom rendszeresen,és még is ez van?! :-@
Ma elhatároztam ,hogy elmegyek bőrgyógyászatra is hátha használ ,de már félek attól is ,hogy Ők még jobban rontanának helyzeten .Van félni való okom ?
Szerintem majd írnak fel gyógyszert úgyhogy : kozmetikus,bőrgyógy.,gyógyszer,még szépség tablettákra is gondoltam,ápoló krémek(persze direkt ilyenre ),sok víz,a sport pedig mindennapos most is és lesz is .
Lesz már végre eredménye egyszer ? :S
Bőrgyógyászban vagy kozmetikusban bízzak jobban ?
Egyébként csak az arcomon van pattanás ,és szerintem 10/6
pont a "gáz" listán. :)
Válaszokat előre is nagyon Köszönöm !
A sok folyadék fontos, egyél sok vitamindús zöldséget-gyümölcsöt, az orvoshoz pedig menj el. Lehet, hogy hormonális eredetű, elég durva gyógyszereket szoktak adni. Én egy hónapja pattogtam ki, nekem csak egy külsőleg használható Dalacin oldatot adott, és jobb.
Mindenképpen próbáld ki.
Igen tudom ,leakartam írni csak egy kicsit elvesztem a sorok közt .:)
Nem nagyon eszem csokit sem ,de egyébként már ezen sem tudok kiigazodni,valaki azt mondja "halálos bűn" a pattanásokkal szemben ,megint más azt mondja,hogy egyed-egyed mert szép lesz tőle bőröd .(?)
Hát én tapasztalatból tudom, hogy a sok csoki előhozza a pattanásokat!
:)
Köszönöm a hasznos válaszokat ! :)
Csak egy kicsit tartok ezektől a készítményektől ,mert tapasztalatból mondom, már vagy három féle arclemosót használtam és egyik sem volt jó,SŐT(!) még több pattanásom lett,mint volt . :S
Úgyhogy most már kicsit elővigyázatosabb lettem velük ...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!