Túl gyorsan nő a hajam! Lehet valahogy lassítani?
A hajam nagyon gyorsan nő, ez azért is zavar, mert festetem - nagyon korán megőszültem, azért is szükséges a festés. Viszont egy hónapban képes két centit nőni, ami szerintem kóros.
Van valami hajnövekedés lassító praktika?
Köszönöm a válaszokat!:) Az eredeti hajszínem gesztenyebarna, és 24 éves korom óta csúnyán, egyenetlenül őszül.Elől szinte fehér, hátrább sötét a hajam. Közép szőkére festetem, imádom ezt a színt.A barna öregít, a vöröst nem kedvelem.
Azoktól kérdezné még, aki festeti a haját: hány hetente festitek újra? Mekkora lenövést engedtek meg?
Én általában 4 hetente festem, időnként 3 hetente, ami szerintem durva.
34/n
Áruld el, hogy csinálod, mert nekem pont a gyakori festés lehet a ludas, de alig nő. Cseppet se vigasztal, hogy ritkábban kell festeni, és nem látszik, hogy őszül.
:(
Kezdj el diétázni, és majd megoldódik a "gondod", de inkább örülj neki: az egészséges, gyorsan növő haj azt jelenti, hogy van miből építkeznie a hajadnak, jó a keringésed, jó a táplálkozásod, és semmilyen vitamin vagy nyomelem nem hiányzik a táplálkozásodból.
Sötétszőke hajszínezővel próbálj meg festeni, az az ősz szálakat befedi, a vége is egyenletes lesz, és ahogy kopik, kevésbé látszik a lenövés, elég havonta egyszer festeni.
Neked is? Jaj, nekem is olyan gyorsan nő a hajam...
Az eredeti színem sötét barna, és sötét szőkére van festve! 2 hét után látszik hogy nő le! Annyira csúnya már 2 hét után a haj tövem...:/
De nem lehet lassítani a haj növekedést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!