Hogy lehet lassítani a szőrnövekedést?
Szia!
Ha az otthoni gyantázásnál úgy érzed, hogy nem lesz egészen olyan a bőröd mint kéne, akkor az azért van mert nem megfelelően húzod le a gyantacsíkot és beletörik a szőr.
Általánosságban, hogy a szőr lassabban növekedjen, hallottam már olyat, hogy valaki a hold állásához igazítja (de azt ne kérdezzétek most, hogy növekvő, vagy csökkenő, nézzetek utána, ha érdekel^^) és bevált neki.
A másik tippem viszont fazonra vonatkozik, és gyantázásnál.
Én azt szoktam ajánlani a vendégeimnek, hogy mindig mentstruáció után pár nappal jöjjenek, akkor 2 hétig gyönyörűen sima marad a bőr, a harmadik héten kezd el kicsit kinőni, és mire megjön a "télapó" az alatt az idő alatt bevadul a növekedés. Olyankor meg ugye a legtöbbünk még kibújni sem szeret a szobából, így azt ki lehet bírni:)
Szép napot!
Utolsó, ez jóó:D
Amúgy hallottam ezt a Holdas dolgot, és meg is figyeltem, és olyankor tényleg tovább tart a hatás.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!