Alverde koffein sampon?
Véleményeket, tapasztalatokat, eredményeket várok:)
Milyen hajra való, növekedésben segít?
De limitált: [link]
Attól még, hogy egyesek beszerezték az utolsó darabokat, igenis lehet limitált. Először nézz utána, csak aztán válaszolj.
de van, most vettem Zalaegerszegen a dm ben, egy darab volt a polcon, de többi illatból sok, balzsam is, meg más termék is belőle, nagyon jó illata van, és sokan dicsérik neten máshol is
igaz eredetileg koffeines samponok közül báleát kerestem, de ez is jó lesz
kipróbálom
nekem a hajnövekeséd terén a koffein és a csersav bejött, pakolásként is és ha ittam a kávét úgy is
nagyon gyorsan nőtt a hajam
ezek mellé ricinus olajat ajánlok, de jó helyette az oliva, a búzacsíra olaj, meg a baba olaj :) mindegy csak olajos legyen
sörélesztő kapszulát kéne még néznem
van aki mondta hogy a fodor és bors menta teák is gyorsan növesztik, esetleg csalán, főleg ami nem szárított hanem frissen szedett
a diófalevél tea, de az sötétíti is
az rnegeteg mindenre jó, borogatásnak, fürdőnek, inni, hajöblítsre, gomba ellen is jó, meg húgyuti, nőgyógyászati gondokra, ekcémára, és még sorolhatném, inkább herbáriában veszek tasis kiszerelésben, olcsóbb mint ugyanezek a dm ben vagy máshol, és hatásosabbak mint a filteres teák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!