Lányok. Nem irigylitek? Ha csak egy kicsit is.
én nem a kinézetét irigylem..bár elég szép :) hanem inkább azt,hogy állandóan utazgat és,hogy sokat keres :)
18/L
Nos szerintem szép lány, ezzel nincs is tényleg semmi baj.Világot lát, utazik címlapokon szerepel, szép ruhákban jár éli az életét.De mindig jön egy új egy vadi új és a régi az már a lejárt lemez.Egyszer ő is kinövi ezt és már nem kell úgymond senkinek.Helyette is jön majd egy fiatal lány aki csinos és szép és akkor majd ő lesz az új felfedezett.
14/L
" de mit fog csinálni 25 éves kora után? "Énekesnő, vagy színésznő szeretne lenni", de szerintem ez ilyen kislányos álmodozás. Azért sok szerencsét kívánok neki, de nem lennék a helyében."
Szerintem meg simán sikerülhet neki, hiszen van alapja, vannak kapcsolatai, ismerik őt az emberek.
Én is irigylem, a kinézete és az élete miatt is.Szerintem is iszonyat szerencsés, hogy ilyen élete lehet.
Szerintem pont akkor lenne buta, ha nem használná ki az adottságit. Már most körbeutazta a világot, nyelveket beszél, cimlapokon szerepelt, sok-sok embert megismert, pedig még 18 éves sincs.
Ha ne használta volna ki, akkor mi lenne belőle? Tegyük fel kitünően tanul, tehát az eszével akar befutni.
Mi lenne? Egy a sok ezer egyetemistából, sokan még 3 diplomával is wc-t pucolnak.. Sajnos ilyen ez a világ, ki kell használni minden lehetőséget, hiszen mindenkinek csak 1 élete van.
Én ugy vagyok a modellekkel, hogy amig nem valami playboy, p*csamutogató plasztiknőcskéről van szó, addig csodálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!