Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért lehet ez? Vissza vigyem...

Miért lehet ez? Vissza vigyem a gyantát?

Figyelt kérdés

Most vettem meg az új Veet gyantát (zselé gyantát abból is az érzékeny bőrre) és elkezdtem legyantázni a lábamat. És akkor kezdődött a baj:

Leakartam rántani a gyantát és a fele gyanta ott maradt, 3. próbálkozásra az összes lejött de nagyon fájt(!!!!!!!).

Még nem is szedte le a szőrt a lábamról és belilult.

Itt van pár kép a sebről:

az egyik sem(közelebbi)

[link]

Messzebi

[link]

a másik seb

[link]

Az utolsó képen látszik ahol kihúzta a szőrszálat ott bepirosodott. Fájni nem fáj de pontt azért szőrtelenítettem, hogy szép lábam legyen erre meg belilul.

Csak normális válaszokat kérek!

2011. aug. 9. 00:13
 1/10 anonim ***** válasza:
utána kellet volna járnod,aki eddig használta a fele se jött le
2011. aug. 9. 00:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Sokan dicsérték is a gyantát.
2011. aug. 9. 00:27
 3/10 anonim ***** válasza:
hát én is akartam venni és olvastam itt a gyakorin,hogy le sem jött tőle a szőr,jobb esetben csak a fele..
2011. aug. 9. 00:28
 4/10 A kérdező kommentje:
De ez az én hibám?
2011. aug. 9. 00:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem, de ezek szerint van akinek nem válik be.. Bár én normált vettem, nem érzékeny bőrre valót.
2011. aug. 9. 00:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyszóval sem mondtam,hogy a te hibád :)

ugyan már,dehogy

csak mondtam,hogy utána kellet volna nézned,mert így pénzkidobás volt az egész (nem hiszem,hogy vissza adják,bár függ attól is hol vetted)

2011. aug. 9. 00:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
a lilulás nem a gyanta hibája..velem is előfordul, mindegy milyen gyantát használok épp:) lehet nem feszült a bőröd, vagy lassabban húztad a csíkot le mint kellett volna.. nem fognak semmit csinálni, mert neked belilult a lábad, szóval fölösleges visszavinni:D egyébként én sem voltam megelégedve ezzel a zselégyantával:S egyszer kipróbáltam, azóta is a fürdőben porosodik:(
2011. aug. 9. 01:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha visszament a lilulás még egy esélyt adok neki...
2011. aug. 9. 07:38
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem minden gyantától belilul meg kipattog, de ez nálam alkati dolog, érzékeny vagyok rá és kész. nem hinném, hogy emiatt visszaveszik a boltban, ez szerintem allergiás reakció.
2011. aug. 9. 08:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, ez bőr minőségtől függ! Nekem nagyon érzékeny a bőröm, általában mindig belilul, általában bikini vonalnál, és comb környékén! Hát ez van! :) Ez nem a gyártó hibája!
2011. aug. 9. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!