Lehetnek egy 15éves lánynak csíkjai? (Terhességi csíknak nevezik, de még nem szült!)
Hogy lehet eltüntetni... halványítani ??
Cikinek érzem a dolgot... :/:/ sokan mondják hogy nem az
és szerinted..??segíts ha van erről valami infod
Hát az bizony stria lehet. Nemcsak szüléstől alakulhat ki, hanem pl. hirtelen súlygyarapodástól vagy akár fogyástól is. Kamaszoknál is gyakori, hiszen ők ugrásszerűen megnőnek (pl. mell), vagy elhíznak.
Nem ciki, sokat nem lehet ellene tenni. Vannak különböző krémek erre (rákereshetsz google-ben), de egyik sem tesz csodát. Sportolj sokat, az segít a megelőzésben.
Szia!
Azok nem csak terhességi hanem hízási csíkoknak is vannak nevezve. Nem híztál mostanában? Mert ha igen akkor az okozta. Hidratált a bőröd, hogy rugalmas legyen és ha fogysz/hízol tartani tudja magát.
Én 16 éves vagyok és nekem is vannak csíkjaim. A combom belső részén jöttek ki mikor fogytam. Először lilás színe volt, de már kifehéredett és alig látszik.
Egyébként én is először cikinek éreztem és próbáltam mindig takargatni, de amikor kérdezgettem ismerőseimet róla és majdnem mindenki azt mondta, hogy neki is van, már annyira nem zavartak. Persze ha lenne valami nem túl drága módszer az eltüntetésére, szívesen kipróbálnám.
Halványítani még váltózuhannyal tudod! Ez nagyon hatásos és a bőröd is sokkal feszesebb lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!