Barna hajam van és feketére szeretném. Rosszul sül el?
Tapasztalatból mondom: (nekem is barna a hajam)
- öregít nagyon.
- bár nekem tetszett,de sokan mondták,hogy túl sápadt lettem,túl kemények lettek az arcvonásaim
- ugyanúgy tönkreteszi a hajad mintha leszívatnád.
- A képeken ellentétben a te fekete hajad sosem lesz szép csillogó,fényes..
-piszkosul nehezen szabadulsz meg a megunt fekete hajtól..
- minden hajfestésnél (mert a feketét is sűrűbben kell festeni akárcsak a szőkét,mert csúnyán látni ha lenő) kínlódni fogsz napokig a fekete nyak,és fül miatt.A festék szépen befogja azokat is.
Csak megjegyzem,hogy én fodrászhoz mentem hogy fesse be feketére.A fodrász nem vállalta,mert szerinte csakis az eredeti fekete haj szép.Így másik fodrászhoz mentem.Ő elvállata..
Én is barnából váltottam feketére, már 4 éve. Az ismerőseim 90 %-a szerint jobb, mint az eredeti hajszínem. Szépen csillog. Engem egyáltalán nem öregített, az igaz, hogy a bőrödet is fogja a festék, de a következő hajmosásnál már lejön. 4-5 hetente festem kékesfekete hajszínezővel.
Megszabadulni, csak lenövesztéssel vagy szívatással lehet tőle.
Fodrász kellékesnél van fekete henna festék, próbaként az is megteszi és nagyobb eséllyel kopik ki, mint más bemosók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!