Göndör vagy egyenes haj most a menő?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 12:41
1/16 anonim válasza:
Kinek mi áll jól! Lehet valakinek hosszúkás arca, amihez ugysem megy a hosszú, egyenes haj, és fordítva. Ez inkább ízlés kérdése, ne a divat után menj!
De hogy válaszoljak is rá: egyenes!
2/16 anonim válasza:
Nekem sajnos(?) lapból göndör a hajam, de amióta megtanultam szeretni, és megfelelő hangsúlyt fektetni rá, azóta úgy látom sokan megnézik. Még akár szexepillé is válhat...
3/16 anonim válasza:
HÁt ha csak pusztán a divatot nézzük, még mindig ezek a geometrikus rövid sima förtelmek a divatok, szerintem a nők nagy többségének nem is áll jól. Nekem göndör van, derékig ér, imádom, igazi kuriózum, mindig megnézik megdícsérik.
4/16 anonim válasza:
Az ápolt, rendezett göndör haj sztem sokkal szebb.
5/16 anonim válasza:
Szerintem mindegyik lehet menő, ha szép ápolt és jól is áll a viselőjének. De ha a divatot vesszük, akkor a rövid haj a 'menő' meg a hosszú hullámos. Én is vettem észre.
7/16 anonim válasza:
A lényeg az ápoltság! És csak azért hogy divatos légy, nem éri meg tönkretenni a hajad. pl.: Amikor a sulinkban mindenki vasalta a haját, és nem tettem tönkre a hosszú, göndör hajam. Mindenki dícséri még most is...
Szerintem kérdezd meg fodrászod, ismerőseid, hogy szerintük mi a áll a legjobban neked!
8/16 anonim válasza:
én mostanában nagy sok hullámosított hajat látok a suliban. (akik eddig kivasaltak voltak azok most göndörek lettek, vagy csak simán nem vasalják ki a hullámos hajukat) Mondjuk én is szeretnék hullámosat, legalább dúsítani egy kicsit, de nagyon lusta vagyok hamarabb kelni ezért reggel, mert ha este csinálom másnapra már nem is olyan.
10/16 anonim válasza:
jaja utolsó,göndörhaj4everr <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!