Mi a véleményetek ezekről a hajápolós samponokrol, krémekről?
tönkrement kb a hajam. 12éves koromban kezdtem el festeni. elsőnek vörös, majd fekete, utána 2-3 évig szőke, sötétbarna, majd most fekete... 1-2 havonta festem. de a szőkét volt amikor szívtam magamnak szőkítőporral(max3x szőkítőporoztam).
szétégett, sz.rrá tört a hajam, és fodrászhoz is hiába jártam, a vége igy is ugy is letört.Továbbá kisebesedett már a fejbőröm.. most vettem 3féle sampont.vettem egy Garnier sampont,ilyen mentás, korpás hajra, vettem ezen kívűl még egy Balea sampont(hidratáló-száraz, és igénybevett hajra)
meg egy Balea hidratáló hajápoló tejet, amit hajmosás után, vizes hajra kell felkenni(belemaszírozni, és nemszükséges leöbliteni)
képek:
a baleás samponrol nemtaláltam nagyobb képet:/
de a lényeg, ti használtátok már ezeket? mi a véleményetek, tapasztalatotok ezekről?
én nem festem a hajam,de az enyém is tönkre ment a hajvasalástól :/
hajvégápolókat használok,balzsamokat,de nem sokat segítenek
szerintem növeszd le a festéket és ne festesd többet
egészséges haj fog kinőni utána :)
most kb ekkora a hajam:
és csütörtökön vágatom ennél picit hosszabbra.. de ugyanilyen fazon lesz:
szóval hátul rövidebb lesz mint elől.. ez is annyiból jó, mert hátul jobban ég, mint elől..jobban töredezik, stb..
vasalást már visszafogtam... heti egyszer, vagy kétszer vasalom... régebben naponta vasaltam, sőt volt, amikor napi 2x..már egy éve nem hajszárítózom, daueroltatni nem szoktam egyáltalán...fésűből melyik a jobb?:D mert nem hajkefét használok, hanem hasonlót, mint ez:
értem, hát sok sikert, a haj biztos jól fog állni, de akkor kérj a fodrászpdtól is tanácsokat!
a fésűből a fa fogú vagy termésezte sörtéjű a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!