Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a baleás...

Mi a véleményetek a baleás samponokrol?

Figyelt kérdés
Én most barackosat vettem,eddig még nem probáltam midnig a syoss-t hazsnáltam de gondoltam megprobálok egy kicsit sporolni m egy uj táskára és baleásat vettem, valaki használ ilyet?
2011. jún. 18. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én használtam, nekem nem tetszett, hamar bezsírosodott tőle a hajam. Azóta barna dobozos Schauma-t használok, az sem drága szerintem próbáld ki :)
2011. jún. 18. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Használtam, úgy landolt a kukában.

A hajam és a bőröm kiszárította, viszketett, korpásodott, de emiatt be is zsírosította. Pocsék, soha többet nem fogok ezen spórolni. :D

Pedig van 1-2 jó termékük, de nekem ez nagyon nem vált be.

Ja és sokat nem spórolsz a dolgon, mert kb kétszer annyi kell egy mosáshoz, mint más sampontból, olyan híg. xD

2011. jún. 18. 23:29
 3/3 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm.:)))) akkor maradok a syossnál.
2011. jún. 20. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!