Szőke melírral jobb lenne?
Figyelt kérdés
előző kérdésemben lebeszéltek a teljes hajfestésről,új hajszínről viszont szerintetek a hullámokban szőke melírral,mint Giselle Bündchennek nem lenne jobb?
itt egy kép a hajamról: [link]
(légyszi ne jelentsd duplikálásért azért mert ugyanaz a kép a kérdés már más! köszi)
2011. aug. 6. 18:40
1/15 anonim válasza:
Sztem nem kell oda melír. hagyd így, mert szebb. :)
2/15 anonim válasza:
gyönyörű hajad van,nem kell bele melír!
3/15 anonim válasza:
Tényleg szép,és jó a felsőd honnan van ? :))
4/15 A kérdező kommentje:
csak kicsit unom már,de mindenki azt mondja hagyjam...
h&m-es :)
2011. aug. 6. 18:48
5/15 anonim válasza:
Nagyon szép a hajad így is. Szerintem ne rontsd festékkel!
6/15 anonim válasza:
úristen de gyönyörű hajad van,nehogy befesd!!!még melírt se!!komolyan!!!
ha nem tetszik add nekem én imádnám :))
7/15 anonim válasza:
szerintem meg jó lenne...ha szépen, igényesen csinálják meg, dobna rajta.De így is szép.
8/15 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok tényleg :)) én is félek,de mint ahogy az utolsó mondta dobna rajta és erre van szükségem.
nem adom senkinek 1 év hajszárító,hajvasaló,hajgöndörító,ápolós időszak után,hogy szép hosszú legyen!!:D
2011. aug. 6. 18:55
9/15 anonim válasza:
hüli vagy? :) nehogy elrontsd! gyönyörű a hajad
10/15 A kérdező kommentje:
szóval hajszárító,hajvasaló és göndörítőt nem használtam már 1 éve,hogy egészségesebb legyen
2011. aug. 6. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!