Rendszeresen vasalom a hajamat. Azt hallottam, hogy vasalás előtt kenjük be vékonyan a hajunkat vax-al mert így beleégetjük a vitaminokat (minden vaxban van állítólag). Ez hülyeség vagy tényleg jót tehet a hajamnak?
Igen tönkreteszed, amikor még én is vasaltam tök mindegy mit kentem rá ugyanúgy roncsolja és elégeti a hajad :S
Az egy dolog, hogy esetleg tényleg vitaminokat égetsz bele dehát elég fura... De, ha így is van attól még nem elsz jobb :)
Úristen :DDDDDDD
Vasalás előtt ne kenj rá semmit, max direkt hajvasaláshoz való készítményeket (zselét, habot stb.) de csak ha direkt erre van! Különben "megfőzöd" vele a hajad és nagyon károsítja és a vasalódra is ráég és veszélyes is!
Vitamin? Dehogy van a waxban. A gyümölcsökben esetleg, étkezz egészségesen a hajadra meg időnként kenj pakolást, hogy ellensúlyozza a vasalással okozott károkat.
Ez hatalmas hülyeség.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Figyu, vasald alacsonyabb fokozaton. Max kis hajvégápoló olajat de wax-ot semmiképp se. És sose vizes hajat!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!