Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel állítsam meg a hajhullást?

Mivel állítsam meg a hajhullást?

Figyelt kérdés

Esetleg mivel sikerült a már nem működő, de még életképes hajhagymákat újra "beindítani"??

(Hallottam egy módszerről, miszerint a pácienstől vérplazmát vesznek, amibe szárított őrölt disznóhólyagot tesznek és ezt a vért visszafecskendezik a páciens fejbőrére. Gyorsítja a sejtregenerálódást és a sejtosztódást. Azaz nem csak hogy megáll a hajhullás, hanem ki is nő. Ilyet csinálnak Magyarországon?? Csak ennyi infót találtam róla...)

Érdekelnek házi hajpakolások, bolti hajpakolások, hajszeszek, minden.

Tapasztalatot is írjatok légyszi, ne csak a szer nevét.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2011. aug. 5. 02:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Megértelek...amúgy igen sajnos a stressz is kiválthatja. Szörnyű dolog ez a hajhullás és nem utolsó sorban önbizalom romboló:(
2011. aug. 5. 21:16
 12/22 A kérdező kommentje:

Igen, önbizalom romboló... Nem kicsit, nagyon... :S

Nekem meg amúgy sincs semmi önbizalmam..... :S

Most hosszabb hajam van és le szeretném vágatni rövidre, de nem merem, mert akkor nagyon látszana, hogy ott a halántékom fölött milyen... :S :(

2011. aug. 5. 21:57
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha túl leszel ezen az időszakodon lehet hogy a hajhullásod is mérséklődni fog,addig meg marad a Bánfi. Bár megjegyezném hogy szerintem nagyon büdös,de reménykedjünk hogy hatásos.

Egyébként van még egy szer a Varga hajcsepp. Én abból másfél üveget használtam el,de nem sokat használt és szerintem kiba.szott drága (50ml--->3000ft),bár nekem a Biovanne+hajszesz+sampon is ennyire jön ki,de ebbe a háromba több hitet öntöttem mint a Vargába:D

Nem tudom mennyire hosszú a hajad,de attól is riasztónak tűnhet a hajhullás hogy ugyebár hosszúak a hajszálak,de ez egyébként engem se vígasztal:S

2011. aug. 5. 22:24
 14/22 A kérdező kommentje:

Jaja.. Nagyon büdös a Bánfi... :S Utána ugye hajat mosok samponnal (Garnier Fructis-zal, aminek elég erős illata van) és mégis érzem magamon a Bánfi szagot... :S

És igen, azért is ijesztőbb, mert hosszúak a hajszálak.

Neked mennyi jön ki amikor megmosod??

Nekem rengeteg, tele van a kezem... :( Fésülködésnél annyira nem is jön ki sok, inkább csak akkor, amikor megmosom...

2011. aug. 6. 01:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem érdekes módon,nekem hajmosáskor jóval kevesebb jön ki mint fésülködéskor. Amikor masszírozom be a büdös Bánfit,régebben akkor is maradtak hajszálak a kezemen de most már nem. Én egyébként napközben is hullajtgatok és ezt főképp akkor veszem észre amikor sepregetek,és látom hogy az egész ház az én hajammal van tele.

Nekem pár hónappal nagyon dús hajam volt (mint mindenkinek a családban),de most már írtó kevés,és ha megfogok egy hajszálat nagyon könnyen eltudom tépni,magyarul teljesen elerőtlenedett.

Az én hajamat a fogyókúra tette tönkre,és nem tudom mikor lesz a hajam újra a régi...:(

Ja, egyébként te milyen gyakran használod a Bánfit? (mert nem tudom hogy a gyakori használat vajon serkenti-e a hatást)

2011. aug. 6. 12:10
 16/22 A kérdező kommentje:

Lehet nekem is a fogyókúra a hibás. :( 2 évvel ezelőtt 20kg-t fogytam 2 hónap alatt... Plusz 18 hónapig vega voltam. Lehet az is közrejátszik... Mert akkor kezdett el hullani a hajam, de nem volt ennyire vészes a helyzet, mint most. :(

A Bánfit megmondom őszintén nem sűrűn használom, mert használok mellé ilyen koffeines hajszeszt is, amit a DM-ben lehet kapni (7 vagy 800 Ft), de ez sem ér semmit... :S

Meg van ugyanilyen koffeines samponom is, de azt meg azért nem használom, mert olyan lesz tőle a hajam, mint a szénaboglya. :S

Nekem a Garnier Fructis sampon vált be, amire az van írva, hogy "Táplál és Kisimít".

Te vasalod a hajad??

2011. aug. 6. 12:19
 17/22 anonim ***** válasza:

Jézzzusom 2 hónap alatt 20kg?Elég meredeken hangzik...Amúgy nekem is fokozatosan alakult ki. Először kevéske hullott majd egyre jobban és jobban....(pedig előtte fésülködéskor egy-két szál maradt a fésűbe)Csak mostanában javult egy nagyon kicsit a helyzet.

Én lány létemre férfi sampont használtam (kérdeztem a fodrászomat hogy nem-e árt a hajamnak,de mondta hogy semmi különbség sincs a női meg a férfi sampon között),aztán beújítottam a Bánfi sampont mert elvileg jótékonyan egészíti ki a hajszesz hatását...

Egyébként igen, suli időbe rendszeresen vasalom a hajam. Esetleg egy-két nap marad ki amikor összefogom hajgumival. Na meg használtam hajhabot,lakkot,meg hajtőemelőspray-t is...Mióta hullik a hajam jóval kevesebbet használom a vasalót,mert én amikor vasalom akkor is jönnek ki a szálak. Régebben imádtam a hajamat,most már nyűgnek érzem inkább:S

Háziorvosnál vagy valami ilyesmi helyen nem voltál még a dologgal kapcsolatban?

2011. aug. 6. 12:53
 18/22 A kérdező kommentje:

Én is már nyűgnek érzem... :S Meg utálom, amikor megyek valahova és meg kell csinálnom... :S

A Bánfi sampon nem olyan büdös, mint a hajszesz, ugye?! :D:D:D

Nem voltam még vele orvosnál, de majd bőrgyógyászhoz szeretnék elmenni. Majd ha lesz pénzem, akkor magánrendelésre, mert az SZTK-ban lesz*rják tulajdonképpen... :S Szóval oda fölösleges mennem...

2011. aug. 6. 13:27
 19/22 A kérdező kommentje:

Felvennél msn-re, ha megírom priviben a címem??

Megosztjuk a tapasztalataink... xD

2011. aug. 6. 13:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Na nyílvánossá tettem az email címem,írj egy üzit az MSN-eddel és felveszlek:D
2011. aug. 6. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!