Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő kell a hajnak mig...

Strawberry_girl kérdése:

Mennyi idő kell a hajnak mig teljesen hejre áll? :D

Figyelt kérdés

Ezt ugyértem hogy törik a hajam a festéstöl és a vasalástol és találtam egy ojan sampont és balzsamot ami használ.kb 1-2 hónapja használom,és ugye még mostis törik de már annyira nem. szerintetek mennyi idő mire hejreáll?:D nem csodát várok (: hanem hogy kevésbé törjön :D

köszi előre is a válaszokat.:D ( bocsi a sok rizsáért xd )

2011. aug. 4. 18:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

dehogy szép :D sehogysem az sajnos :D majd csak akor lesz ha megnő..xd akoris talán..:D

nemtudom nekem a hővédő az használt:D syoss :D háth..:) majd meglátjuk milesz :d rendeltem az avontol ijen lime meg vasfüves spray-t..háth..:D nagy rakás sz*r volt :D reméltem h az segit:D háth nemegészen lett igy :D majd meglátom mijen a syoss :D:)

2011. aug. 4. 21:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Én fölös pénz kidobásnak tartom a Syosst!Amit írtam azt megkapod a fodrász kellékben és nem is olyan sok érte a pénz!Főleg hogy ér is valamit!!!!Próbáld ki!...Avon...pfff hát igen!Azoktól főleg nem kell sokat várni!
2011. aug. 4. 21:20
 13/16 A kérdező kommentje:

Háth igen..Avon :P Mostmár tudom hogy ne várjak tőle sokat :D Mármint az ijen haj ápolási cuccok közül:D Most rendeltem tusfürdőt meg dezodort :Đ attol remélem nemlesz bajom xd ha már a hajspray ijen f*s volt:)

Háth jólvan köszi majd megnézem aztis amit mondtál :D de alőször veszek syoss-t:P addig ugysem nyugszom amig ki nem próbálom :D max majd b*szhatom mert nemvált be :)

2011. aug. 4. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát ez az hogy akkor b@szhatod!Menj be holnap és csak nézd meg az árát mert arra nem emlékszem 500ml elég sokáig elég!Olvasd el mi van ráírva!Attól külömb az agyon reklámozott szir-sz@aroktól!Vegyileg kezelt,károsodott hajra van!Mély regeneráló,szerkezet újító!Na de te tudod!:) Nem akarom rád tukmálni,de nekem bevált!És nem mondja meg senki hogy feketéről le lett szívatva teljesen a szín szőkére!
2011. aug. 4. 21:31
 15/16 A kérdező kommentje:
jólvan:) köszönöm a segitséget.^^
2011. aug. 4. 21:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Nm!:)
2011. aug. 4. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!